Binnen- en buitenschilderwerk

Voor kleinschalig onderhoud voor binnen of buiten of juist een volledige metamorfose kunt u terecht bij Niels Hoftijzer Schilderwerken. Met ruim 15 jaar ervaring komt uw woning zowel binnen als buiten weer strak uit de lak.

Schilderwerk binnen

Het binnenschilderwerk op de kozijnen, ramen, en deuren van uw woning of bedrijfspand is de basis voor goed houdend buiten schilderwerk. Zit het binnen schilderwerk goed in de verf of lak, alsmede zijn de verstekken, kitnaden en glasafdichtingen goed afgedicht, dan vertaalt zich dat naar beter houdend schilderwerk aan de buitenzijde!

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Ook zijn er speciale verven en coatings om de muren in badkamer en keuken zo te bewerken dat ze afwasbaar zijn, of krijtmat, wat weer een diepe kleur weergeeft. Ik geef graag kleur- en materiaaladvies op basis van uw smaak en wensen en werk met de nieuwste technieken om tot een mooi eind resultaten te komen.

Schilderwerk buiten

Een strak gelakte voordeur en mooi buitenschilderwerk is het visite kaartje van uw woning. Met de juiste producten wordt er strak lakwerk geleverd van hoge kwaliteit. Ook buitenmuren kunnen geschilderd worden wat voor een totaal ander aangezicht zorgt. Voor een hoge kwaliteit met een eerlijke prijs bent u aan het juiste adres.

Het is van belang om buitenschilderwerk goed te onderhouden. Wanneer er op het schilderwerk bladders, kale of rotte plekken, openstaande naden of slechte kitnaden te zien zijn, is een onderhoudsbeurt sterk aan te raden. Tijdig onderhoud houdt kozijnen en deuren in goede staat, de kosten laag en de waarde van uw woning op peil. Mijn visie op goede planning is dat er naast een strakke inplanning van het werk altijd ruimte moet zijn voor onverhoopte extra of noodwerkzaamheden. Het belang van de klant staat immers altijd voorop.

Betaal 9% btw in plaats van 21%

Op particuliere woningen, ouder dan 2 jaar betaalt u slechts 9% btw over uw schilderwerk. Het lage btw-tarief is onder andere andere geldig op:
– het voorbereiden van het schilderwerk, zoals het schoonmaken en ontvetten van de ondergrond,
– de voorbereiding, zoals het aanbrengen van voorstrijkmiddelen en grondverf,
– binnen- en buitenschilderwerk,
– de arbeidsuren en de materialen.

Advies of hulp nodig? Neem direct contact op met Niels Hoftijzer Schilderwerken